Προφίλ

Η Τεχνική – Κατασκευαστική εταιρία Λούβαρης μετρά έναν αιώνα λειτουργίας στον κλάδο των κατασκευών. Με έδρα στην Τήνο και με ενεργή παρουσία από το 1920, όταν ακόμα ο παππούς Σαλβαράς κατασκεύαζε τα πρώτα γεφύρια που συνέδεαν τη Χώρα με την Έξω Μεριά καθώς επίσης και τα γνωστά κελιά, έχει δημιουργήσει παράδοση στο χώρο των οικοδομών. Αρχικά, το γραφείο έχει αμιγώς κατασκευαστικό χαρακτήρα καθώς αναλαμβάνει είτε την υλοποίηση δημόσιων έργων είτε ιδιωτικών κτισμάτων όπως κατοικίες, μεγάλα κτίρια, ξενοδοχεία, περιστεριώνες, κελιά, κλπ.

Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρία περνά στα αδέρφια Μανώλης και Ιωάννης Λούβαρης οι οποίοι συνέχισαν το αρχικό όραμα ενώ κάποια χρόνια αργότερα, τα ηνία αναλαμβάνει ο Δημήτριος Λούβαρης δίνοντας πνοή ανανέωσης στην εταιρία. Το ως εκείνη τη στιγμή φάσμα δραστηριοτήτων επεκτείνεται σημαντικά καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο, περισσότερες ανάγκες και αναλαμβάνοντας πιο απαιτητικά projects.
Η εταιρία δραστηριοποιείται πλέον, στο χώρο των αρχιτεκτονικών, στατικών & μηχανολογικών μελετών  – εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών- ενώ παράλληλα ασχολείται και με την αρχιτεκτονική διαχείριση ακινήτων. Την ίδια στιγμή, αντιλαμβανόμενη τις συνεχώς αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργεί η ζωή στο νησί, η εταιρία αναλαμβάνει και κτιριακές αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις. Επιπρόσθετος σημαντικός τομέας δράσης είναι η διαχείριση ακινήτων∙ η Λούβαρης Τεχνική – Κατασκευαστική παρέχει πλήρεις υπηρεσίες αναλαμβάνοντας την ενοικίαση – συντήρηση – μεταπώληση του υπό εξέταση ακινήτου.  

Πιο αναλυτικά, είναι υπεύθυνη για όλα τα στάδια κατασκευής, από το σχεδιασμό και τη μελέτη ως την επίβλεψη του εργοταξίου. Σκοπός της εταιρίας είναι η παράδοση άρτιων, από άποψης κατασκευής, λειτουργικότητας και εμφάνισης, έργων που καλύπτουν στο μέγιστο τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Για το λόγο αυτό, απαρτίζεται από μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα επαγγελματιών, η οποία, με γνώμονα το ομαδικό πνεύμα και τον επαγγελματισμό, φέρνει εις πέρας ακόμα και τα πιο απαιτητικά project. Συνεπώς, η αρχική ιδέα του πελάτη, μελετάται, τροποποιείται, εξελίσσεται παίρνοντας τελικά, τη μορφή που της αρμόζει.

Αξίες

1
Είμαστε εδώ για οτιδήποτε χρειαστείτε με υπηρεσίες που έχουν ως σκοπό να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.
2
Σεβασμός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Αυτός είναι ο θεμελιώδης παράγοντας σε κάθε νέο κατασκευαστικό εγχείρημα.
3
Η πολύχρονη εμπειρία συνδυάζεται με τη βαθιά γνώση δημιουργώντας το ιδανικό κράμα για επιτυχημένα project.
4
Η «ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» επιδιώκει να διατηρεί σταθερές σχέσεις με τους συνεργάτες της.

Δράσεις

Προκειμένου να ενισχύουμε το διαδραστικό χαρακτήρα της εταιρίας μας, λαμβάνουμε μέρος σε ορισμένες εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου είτε ως χορηγοί είτε ως συμμετέχοντες. Για παράδειγμα, το 2010 ήμαστε Μεγάλοι Διοργανωτές του Beach Volley που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Τήνο και είχε ως στόχο την προβολή και προώθηση του νησιού. 

Επίσης, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης νέων μεθόδων και τάσεων, λαμβάνουμε μέρος σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις όπως η ΜΙΡΙΜ (2008). 

Τέλος, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τον ΕΟΤ Γαλλίας για την αποτελεσματική προβολή της Τήνου και κατ’ επέκταση, και όλης της Ελλάδας. 

Πεδίο δραστηριοτήτων

Ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια του σχεδιασμού και υλοποίησης μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού project , παρέχουμε αποτελεσματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα οδηγήσουν την αρχική ιδέα του πελάτη… ένα βήμα παραπέρα! Για την Λούβαρης Τεχνική Κατασκευαστική, η αρχιτεκτονική είναι η τέχνη που αποτυπώνει στο χαρτί, και κατ’ επέκταση δημιουργεί, μια ιδέα που αρχικά μπορεί να φαντάζει αφηρημένη. Με άλλα λόγια, «αιχμαλωτίζουμε» αδιευκρίνιστες σκέψεις στο χαρτί και τις διασαφηνίζουμε.

Η δημιουργία μιας κατασκευής συνιστά ανάμειξη πολλών διαφορετικών παραγόντων και προϋποθέσεων γνώση, εμπειρία, αντίληψη, τεχνική, οργάνωση. Ο κλάδος των κατασκευών, της δημιουργίας κτιρίων για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, αποτελεί ένα  κράμα λειτουργιών που οφείλει να εκτελείται σωστά και αποτελεσματικά, προκειμένου να αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Η Λούβαρης Τεχνική Κατασκευαστική αναλαμβάνει να δώσει μορφή σε έναν από τους πρωταρχικούς στόχους στη ζωή ενός ανθρώπου. Πάντα με γνώμονα την ειλικρίνεια, συνέπεια και αξιοπιστία.

Η αγοραπωλησία ακινήτων δεν πρέπει να σας ανησυχεί πια. Η εταιρία μας θα βρει την ιδανική κατοικία για εσάς, είτε για αγορά είτε ενοικίαση, η οποία θα είναι ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί, στην πιο κατάλληλη τοποθεσία, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες και ανάγκες σας. Εναλλακτικά, εμπιστευτείτε σε εμάς το ακίνητο ή οικόπεδο που θέλετε να πουλήσετε και εμείς θα φέρουμε εις πέρας την πώληση με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Η κατοικία σας βρίσκεται σε καλά χέρια. Ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που απουσιάζετε, φροντίζουμε το χώρο σας σαν να είναι σπίτι μας ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε απερίσπαστοι το ταξίδι σας ή τη διαμονή σας σε κάποια άλλη περιοχή, γνωρίζοντας πως στο σπίτι σας όλα λειτουργούν «ρολόι»!

Ανανεώνουμε τον προσωπικό ή/και επαγγελματικό σας χώρο σύμφωνα με τις τάσεις και απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Η εταιρία μας διαθέτει τους κατάλληλους ανθρώπους αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να επαναφέρει «στο σήμερα» ένα κτίριο ή επιμέρους χώρο, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Αναλαμβάνουμε να μεταμορφώσουμε κυριολεκτικά το χώρο προσδίνοντας φρέσκο αέρα και σύγχρονες λειτουργικές παροχές, σαν να πρόκειται για νέο κτίσμα.

Η ομάδα μας

Ο άνθρωπος πίσω από τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της εταιρίας. Μετρώντας πολλά χρόνια σε εργοτάξια
Η πολύχρονη εμπειρία του είναι πολύτιμη σε όλες τις φάσεις μιας κατασκευής. Γνώση και
Είναι υπεύθυνη για το συντονισμό του γραφείου καθώς επίσης και για το ευρύτερο γραφειοκρατικό
Η αρχιτεκτονική ματιά του γραφείου. Για τον Άρη, κάθε νέο έργο συνιστά και μια νέα πρόκληση που
Ο Βασίλης αναλαμβάνει να «ομορφύνει» κάθε χώρο. Παραμένοντας συνεχώς ενήμερος για τις τάσεις της
Η Σταματούλα Κελαδίτη είναι υπεύθυνη για το οικονομικό και λογιστικό τμήμα της εταιρίας.