Υπηρεσίες

·         ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ / ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών της εταιρίας, αναπτύσσουμε καινοτόμα concept που αντικατοπτρίζουν την αρχική ιδέα του πελάτη. Μαζί συζητάμε όλες τις παραμέτρους και προϋποθέσεις που πλαισιώνουν κάθε νέο σχέδιο και τελικά, δίνουμε μορφή στο αρχικά αδιευκρίνιστο έργο. Η σωστή αρχιτεκτονική μελέτη συνιστά το Α και το Ω για την ομαλή εξέλιξη της κατασκευής.
Εξίσου σημαντικός ωστόσο, είναι ο εσωτερικός σχεδιασμός (interior design) που θα προσδώσει χαρακτήρα και ύφος στο χώρο. Η χρήση των κατάλληλων τάσεων, μέσα από την επιλογή επίπλων και αντικειμένων, θα αναδείξει τον εκάστοτε χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

·         ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ

Δεσμευόμαστε προσωπικά να φέρουμε εις πέρας την κατασκευή, αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια υλοποίησης. Από τη συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων και την κατάθεση τους στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες μέχρι την επίβλεψη και το συντονισμό του συνεργείου στο εργοτάξιο, είμαστε παρόντες προκειμένου το έργο να εξελίσσεται γρήγορα, σταθερά και αποτελεσματικά. Ορισμένες επιπρόσθετες υπηρεσίες είναι οι εξής:

  • ·         Νομικές συμβουλές
  • ·         Αναζήτηση χρηματοδότησης
  • ·         Κατασκευή & μεταπώληση ακινήτων

Όλες οι κατασκευές μας ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητας, διατηρώντας παράλληλα την τυπική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική ώστε να μην αποκλίνουν από το γενικότερο τοπίο. 

·         ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ

Η αγοραπωλησία ακινήτων δεν πρέπει να σας ανησυχεί πια. Η εταιρία μας θα βρει την ιδανική κατοικία για εσάς, είτε για αγορά είτε ενοικίαση, η οποία θα είναι ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί, στην πιο κατάλληλη τοποθεσία, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες και ανάγκες σας. Εναλλακτικά, εμπιστευτείτε σε εμάς το ακίνητο ή οικόπεδο που θέλετε να πουλήσετε και εμείς θα φέρουμε εις πέρας την πώληση με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

       ·         

·         ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Πλέον, μπορείτε να αναχωρείτε από το νησί ελεύθεροι από τη δέσμευση που δημιουργεί η φροντίδα μιας κατοικίας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει να διαχειριστεί –εξ ονόματος σας – την κατοικίας σας, πραγματοποιώντας τις ενέργειες που εσείς θα έχετε υποδείξει. Συνεπώς, είναι σε θέση να αναλάβει ακόμα και την ενοικίαση ή/και μεταπώληση της κατοικίας σας, ανάλογα με τις επιθυμίες σας.
Εναλλακτικά, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεται μια κατοικία ενόσω εσείς απουσιάζετε, έτσι ώστε κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι σας, να είναι σαν να μην λείψατε ποτέ. Μια πλήρης ομάδα τεχνιτών είναι στην διαθέσιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της, τόσο στον εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο της κατοικίας. Από τη φροντίδα του κήπου μέχρι την καθαριότητα του σπιτιού, αναλαμβάνουμε να προβούμε σε τυχόν μικροεργασίες συντήρησης (υδραυλικά, πέργκολες, δεξαμενές, χρονοδιακόπτες κλπ), αερισμό του χώρου, έλεγχο μηχανολογικών εγκαταστάσεων, διευθέτηση λογαριασμών και γενικότερα να προβαίνουμε σε τακτικούς ελέγχους προκειμένου να εξασφαλίζουμε ότι όλα στο σπίτι σας λειτουργούν «ρολόι», ακόμα και όταν είστε απόντες.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

      ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Ανανεώνουμε τον προσωπικό ή/και επαγγελματικό σας χώρο σύμφωνα με τις τάσεις και απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Η εταιρία μας διαθέτει τους κατάλληλους ανθρώπους αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να επαναφέρει «στο σήμερα» ένα κτίριο ή επιμέρους χώρο, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Αναλαμβάνουμε να μεταμορφώσουμε κυριολεκτικά το χώρο προσδίνοντας φρέσκο αέρα και σύγχρονες λειτουργικές παροχές, σαν να πρόκειται για νέο κτίσμα.